Übersicht: Rezeptsuche | Rezepte | Rezept-Links | Rezeptprogramm | Impressum
Kochfreunde » Suche » Einfache Suche » Zurück zu den Suchergebnissen

REZEPTANZEIGE

BOHN, BEERN UN SPECK

===============REZKONV Format (B&S REZEPT-WEB 1.1)
 
     Titel: BOHN, BEERN UN SPECK
Kategorien: Birne, Bohne, Eintopf, Speck
     Menge: 6 Portionen
 
    700    Gramm  Durchwachsener Räucherspeck
  1 1/2     Kilo  Grüne Brechbohnen
    500    Gramm  Kochbirnen
      3  Stängel  (-4) Bohnenkraut, frisch
      1     Bund  Petersilie, frisch
                  Salz
                  Pfeffer
      1           Prise/n Zucker
 
===============================Que====================================
 
Wat bruuks foer Bohn, Beern un Speck? Woans geiht dat? smeukten,
dörwassen Speck Buukfleesch lütte, harte, greune Beern greune Bohn
Bohnkruut Peersill Salt un Peper un Zucker Dorto: Beer un Koem.
 Speck un Buukfleesch een Stünn koken. Beern rin. 20 Minuten afteuben.
Bohn un Bohnkruut rin. Koken, bit de Bohn gar sün. Met Zucker, Salt un
Peper afsmecken. Water afgeeten. Allns op n Platte don. Peersill op ton
scheunmoken.
 Dorto gifft dat man Saltkantüffeln.
 
:Quelle         : Kochfreunde-Rezeptsuche (http://kochfreunde.ruhr-uni-bochum.de)
=====

© Lothar Schäfer, Dellenburg 11, 44869 Bochum