Übersicht: Rezeptsuche | Rezepte | Rezept-Links | Rezeptprogramm | Impressum
Kochfreunde » Suche » Einfache Suche » Zurück zu den Suchergebnissen

REZEPTANZEIGE

BOHN, BEERN UN SPECK

6 Portionen

Zutaten

  • 700 g Durchwachsener Räucherspeck
  • 1 1/2 kg Grüne Brechbohnen
  • 500 g Kochbirnen
  • 3 Stängel (-4) Bohnenkraut, frisch
  • 1 Bd. Petersilie, frisch
  • Salz
  • Pfeffer
  • 1 Prise/n Zucker

Wat bruuks foer Bohn, Beern un Speck? Woans geiht dat? smeukten, dörwassen Speck Buukfleesch lütte, harte, greune Beern greune Bohn Bohnkruut Peersill Salt un Peper un Zucker Dorto: Beer un Koem.

Speck un Buukfleesch een Stünn koken. Beern rin. 20 Minuten afteuben. Bohn un Bohnkruut rin. Koken, bit de Bohn gar sün. Met Zucker, Salt un Peper afsmecken. Water afgeeten. Allns op n Platte don. Peersill op ton scheunmoken.

Dorto gifft dat man Saltkantüffeln.

Stichworte: Birne, Bohne, Eintopf, Speck
*

:Quelle : Kochfreunde-Rezeptsuche (http://kochfreunde.ruhr-uni-bochum.de)

© Lothar Schäfer, Dellenburg 11, 44869 Bochum